Pääsin kutsusta käymään lauantaina 4.5 Sneaker Bash -messuilla. Melkoista menoa oli, väkeä kuin pipoa. Toinen toistaan makeampia sneakereita ja vaatteita.

Nahkakunnan Collonil Carbon kenkien huoltopiste. Mansen suutarin leidit esittelevät

Nahkakunta oli esittelemässä sneakereille varta vasten kehitettyä Carbon -tuotesarjaa. Siitä löytyy

  • suojasuihke
  • puhdistusvaahto
  • hajunpoistaja
  • hoitosuihke
  • pohjan puhdistaja
  • uusin tulokas on pohjan suojaus “Midsole Sealer”

Midsole Sealer muodostaa suojaavan kalvon sneakereiden pohjan reunaan ja estää lian tarttumisen. Kokeilussa havaittu varsin toimivaksi ja helpoksi käyttää (purkkia vain painetaan kengän pohjan reunaan ja vedetään kuin tussia). Sealer tulee myyntiin Kalasataman suutarimestareille ja verkkokauppaan suutarimestari.fi viikolla 19.

Sneaker tuotteet löydät tästä linkistä:
https://www.suutarimestari.fi/category/111/

Carbon Midsole Sealer

Itselleni hankin messutarjouksesta Vans Comfycush:it kesän heittokengiksi. Oikean mukavat jalkaan, kantakappi on tosin sen verran lyhyt, että kantapää nousee joka askeleella liian ylös. Ominaisuus korjaantunee sukansuojille, joilla saan kenkää hieman tiukemmaksi.

Alkutunnelmia heti kymmenen jälkeen ennen väkimäärän saapumista.

Kutsuvierastunnin aikana oli myös skaba, jossa kilpailjat tunnistivat sokkona eri sneakereita. Tietää piti kenkämerkki ja malli. Aivan käsittämättömästi jengi tiesi niitä, en pystyisi samaan. Arvostan sen tason osaamista.

Ensi vuonna saattaa olla, että Kalasataman suutareiden pitää hommata oma osasto noihin bileisiin 🙂